Moja ordinacija

Program "Moja ordinacija" omogućuje Vam vođenje Vaše ordinacije dentalne medicine ili klinike kroz jednostavno i moderno sučelje.

Program Moja ordinacija | Dental Kod

Osnovne karakteristike

Program Moja ordinacija automatski podsjetnik | Dental Kod Automatski sms i email podsjetnik Automatsko podsjećivanje i potvrda termina iz kalendara
Program Moja ordinacija pregledan kalendar | Dental Kod Pregledan kalendar Svi termini po ordinacijama i doktorima
Program Moja ordinacija Cloud opcija | Dental Kod Cloud opcija Mogućnost cloud rada s automatskim backup-om
Program Moja ordinacija Pregledna kartoteka | Dental Kod Pregledna kartoteka Svi podaci pacijenta na jednom mjestu

Jednostavan prikaz

Korisničko sučelje je dizajnirano kako bi bilo što jednostavno za korištenje te kako bi time pružilo zadovoljstvo u korištenju svima koji rade s aplikacijom. Svojim logičkim dizajnom omogućuje Vam da što prije krenete s korištenjem programa. Opcije unosa i prikazana polja omogućuju Vam brzi upis svih potrebnih podataka kao i njihov pregled.

Program Moja ordinacija pregledni izbornik | Dental Kod

Posebno dizajniran za dentalnu medicinu

Program je dizajniran tako da svojim funkcijama podržava specifične potrebe rada u ordinaciji dentalne medicine što uključuje vođenje kartona pacijenta, evidenciju anamneze, alergija i upozorenja, kao i jednostavno izdavanje računa i ponuda. Vodite evidenciju o uslugama, poslovnim partnerima i zaposlenicima. Uključeno je i vođenje evidencije o nabavi i uporabi reprodukcijskog i potrošnog materijala (kartice materijala), što uvelike olaškava i smanjuje nepotrebnu papirologiju.

Program Moja ordinacija anamneza | Dental Kod

Pregledna i jednostavna kartoteka

Vodite evidenciju o izvršenim radovima za svakog pacijenta jednostavno i pregledno. Radovi su grupirani po datumu, a prikazuju osim naziva usluge i napomenu koju unesete prilikom upisa rada. Osim kontrole radova, možete izrađivati račune i ponude za pacijenta sve iz jednog prozora i na više jezika. Podsjetnik nenaplaćenih usluga prikazuje koje usluge niste još naplatili pacijentu.

Osobni podaci, Grafički prikaz statusa, Restorativni i parodontni status, Važna upozorenja (alergije, bolesti,...), Povijest radova i statusa, RTG i digitalne snimke, Nalazi i izvještaji, Povijest dolazaka, Financije i planiranje radova, Rođendani, Dužnici

Program Moja ordinacija kartoteka | Dental Kod

Termini (kalendar)

Grafički prikaz termina - nema greške prilikom naručivanja. Ugrađeni kalendar Vam omogućuje da vodite evidenciju o svim terminima, te potvrdite ili odgodite dolazak pacijenta. Klikom na gumb "Naručeni za danas" otvara se popis svih naručenih pacijenata za današnji dan. Mogućnost rada više doktora i više stolica. Tjedno i dnevni pregled.

Program Moja ordinacija termini | Dental Kod

Podržava i strane pacijente

Program pruža mogućnost uvida ukupnog iznosa računa i ponuda u stranim valutama u realnom vremenu. Jednim klikom na gumb prikazuje se ukupni iznos računa ili ponude u nekoj od stranih valuta. Račune i ponude možete ispisati na četiri strana jezika – talijanski, slovenski, njemački i engleski.

Program Moja ordinacija strani jezici | Dental Kod

Recall

Upišite podsjetnike i program Vas podsjeća na nadolazeće kontrolne preglede.

Računi i ponude

Brza i pregledna izrada računa s podrškom za fiskalizaciju. Izrada ponuda sa planom terapije i grafičkim prikazom starog i novog statusa. Moguće definiranje grupa (npr. gornja čeljust, donja čeljust).

Izvještaji

Putem izvještaja pratite uspješno poslovanje svoje dentalne ordinacije. Pregled obavljenih usluga po doktorima, računima te drugim faktorima.

Kartice materijala

Vodite preciznu i točnu evidenciju skladišta u ordinaciji putem naprednih mogućnosti izrade "Ulaznih računa", "Primki" i "Izdatnica". Jednim klikom ispišite trenutno stanje materijala ili pregledajte troškove.

Statusi

Grafički prikaz obavljenih radova. Planiranje novih tretmana. Restorativni i parodontološki statusi s grafičkim prikazom zahvaćenog dijela zuba.

Neki naši korisnici

In Dental, Rijeka

Poliklinika Jokić, Zagreb

Dentalis Art, Zagreb

Stomatološka ordinacija Škerl, Rijeka

Stomatološka ordinacija Bilen, Rijeka