O nama

Mi smo perspektivna tvrtka osnovana 2010. godine na temeljima tvrtke "MCD trgovina d.o.o." osnovane u prosincu davne 1989. godine kao jedna od prvih tvrtki za uvoz i distribuciju proizvoda iz područja dentalne tehnike. Početak poslovanja bio je zasnovan na suradnji s njemačkom tvrtkom DT.

Naš tim čine mladi i profesionalni djelatnici kao i doktori dentalne medicine. Osnovani kao software tvrtka koja je razvila programska rješenja za vođenje dentalnih ordinacija i klinika, dentalnih laboratorija te i jednostavnu aplikaciju za izradu računa i ponuda. Krajem 2015. godine širimo ponudu na dentalne implentata te postajemo ekskluzivni distributer "TAG dental" implantata i pratećih komponenata.

Naši programi su izrađeni s idejom da budu jednostavni, pregledni te ujedno i moćni. Opsežnost programa ipak nije utjecala na cijenu tako da su programi i cjenovno pristupačni kako novim ordinacijama tako i većim dentalnim centrima.

U svojoj ponudi nudimo i proizvode za pravu regeneraciju kosti - "adBone BCP" i "SyboneTCP" sintetički materijal za koštanu regeneraciju te "SyCure" sintetičku resorptivnu membranu. Za polufiksna rješenja na implantatima nudimo "Kerator" nadogradnje te smo od početka 2021. godine našu ponudu proširili premium dentalnim materijalom renomiranog proizvođača "Harvard Dental".

Surađujemo s mnogim dentalnim ordinacijama, dentalnim laboratorijima te i većim dentalnim centrima. Obratite nam se s povjerenjem.

Dental Kod logo

Dental Kod d.o.o.

Franje Belulovića 15, 51000 Rijeka, Croatia

Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti

MB: 2682834
OIB: 81414019096

IBAN: HR0223400091110447172
Privredna Banka Zagreb d.d.
SWIFT: PBZGHR2X

Član uprave: Dario Žujić